Team-informatie

 

De meeste voetballers kunnen geen genoeg krijgen van het spel. Maar naarmate de jaren verstrijken stribbelt het lijf steeds meer tegen. Spelers raken geblesseerd, verliezen conditie en kunnen niet meer mee in het reguliere voetbalaanbod. Men hoeft dan niet af te haken, want Walking Voetbal biedt hierin een uitkomst. Het is een voetbalvorm waarbij hardlopen niet is toegestaan en waarbij bewegen in een ontspannen, ondersteunende en vriendelijke omgeving voorop staat.

 

De Wherevogels vindt sportaanbod voor jong tot oud uiterst belangrijk en biedt daarom wekelijks Walking Voetbal aan op woensdagochtend.  We zijn pas begonnen, maar het aantal deelnemers voor het Walking Voetbal is al best veel. Wij hopen dat nog vele aanmeldingen zullen volgen. We hopen op zoveel aanmeldingen dat ook op andere dagen Walking Voetbal kan worden beoefend. 

We houden de drempel bijzonder laag. Kom eerst een keertje meedoen. Vindt u het leuk en wilt u Walking Voetbal lid worden, dan bedraagt de contributie slechts € 50,00 per seizoen.

Wilt u ook meedoen? Meldt u dan snel aan bij Bert Meulenberg, email: b.meulenberg@gmail.com


Voor de duidelijkheid. Bij Walking Voetbal is hardlopen niet toegestaan. Verder is er geen buitenspel en zijn er geen keepers. Ook mogen er geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. De lichamelijke belasting is bij deze spelvorm laag, maar u heeft nog wel uw lichaamsbeweging. Zo blijft leven lang voetballen mogelijk, werkt u aan uw fitheid en misschien doet u ook wel leuke contacten op binnen deze teamsport.

 

Mochten vragen resteren, laat het ons weten (06-21541180).

 

De Wherevogels Walking voetbal 2:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!