Team-informatie

De eerste trapjes tegen de bal

 

Peutervoetbal bij v.v. Wherevogels

Stel je voor; het is een vroege zaterdagochtend, beetje mistig en ongeveer 15 kinderen staan gespannen glimlachend te kijken naar een aantal trainers. Handen in de zij en voet op de bal. Dat noemen wij de stoere voetbalhouding. Het is weer een start van een nieuw seizoen peutervoetbal en dat bij de gezelligste club van Purmerend, v.v. de Wherevogels in de Purmer Noord. 

 

Het zijn kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 jaar tot ongeveer 4 of 5 jaar. Ze zetten hun eerste stapjes op het gebied van voetballen. De eerste stapjes die misschien leiden naar een vol en groot stadion. Wij waren er dan mooi bij, kunnen wij dan zeggen. 

 

Laagdrempelig en spelenderwijs zullen de ervaren pupillentrainers de kinderen begeleiden. In vaste structuren worden een aantal oefeningen doorlopen, waarbij altijd na ongeveer een uurtje afgesloten wordt met scoren op papa, mama of zelfs opa. De kinderen hebben niet veel nodig. Sportieve kleding staat daarbij natuurlijk wel het leukste. Misschien wel een tenuetje van hun voetbalheld, of die van papa.

 

Voetbalschoenen is leuk, maar geen vereiste.

 

Getracht wordt om de twee weken het peutervoetbal te organiseren, maar de agenda's van onze Peutertrainers zijn niet altijd rekbaar. De frequentie van het peutervoetbal kan dus soms afwijken. Een aantal dagen zijn inmiddels vastgelegd, namelijk

Zaterdag 13 november 2021 - aanvang 9:00 uur
Zaterdag 27 november 2021- aanvang 9:00 uur

Op welke verdere zaterdagen t/m december 2021 worden getraind door de Peuters moet nog vastgelegd worden, maar worden z.s.m. gecommuniceerd. De trainingstijden zijn dan in ieder geval op zaterdagochtend van 9.00 uur tot omstreeks 10.00 uur.

 

Wilt u uw kind aanmelden om een keertje mee te doen? Dat kan via peutervoetbal@wherevogels.nl.

 

Wilt u uw kind meteen aanmelden als lid, klik op navolgende link: "Lid worden".

 

Tot snel… wij hebben er weer zin in.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!