Team-informatie

 

Wherevogels “Just4Fun” veteranenvoetbal

Sinds september 2014 biedt De Wherevogels  naast de KNVB veteranen competitie voetbal het “JUST4FUN” veteranenvoetbal aan. 

 

Klinkt leuk, maar wat is de “JUST4FUN” veteranenvoetbal?

Heel simpel. Elke voetbalweekend wordt op zaterdagmiddag bij Wherevogels onderling een partijtje veteranenvoetbal op halve velden gespeeld. De Vets4Fun veteranen bestaan uit mannen en vrouwen met de insteek om gewoon gezellig onderling tegen een balletje te trappen. Dat doen we zonder scheidsrechter, want sportiviteit staat bij ons hoog in het vaandel en laten we elkaar toch heel en de spelregels hoeft niemand ons meer uit te leggen. 

Afhankelijk van het aantal aanwezige veteranen op de zaterdagmiddag wordt een wedstrijd, wedstrijden of klein toernooitje gespeeld.  

 

Hoe kan ik me aanmelden voor en wat zijn de kosten van het “JUST4FUN” veteranenvoetbal?

Kom een keer kijken op zaterdagmiddag of laat via mailadres [email protected] weten dat je een keer mee wilt doen. Heb jij dat als leuk ervaren en strookt je sportieve fanatisme met de FUN factor van de Vets Just4Fun, dan kan je  je aanmelden als “MEMBER” van het Wherevogels “Just4Fun” veteranenvoetbal. 

 

De kosten bedragen per seizoen slechts € 55,00. 

 

De voordelen van het Wherevogels “Just for Fun” veteranenvoetbal op een rij.

Je speelt elk voetbalweekend thuis.

Je hebt nooit een partijdige scheidsrechter.

Je hebt geen verplichting om elke zaterdagmiddag aanwezig te zijn.

Je beoefent weer de sport, die je zo leuk vindt.

Je speelt alleen met spelers vanaf 35+ en de organisatie tracht het onderlinge krachtsverschil per team tot een minimum te beperken.

Je leert bekenden op een andere manier kennen en/of maakt kennis met nieuwe veteranen.

 

De Wherevogels Vets Just4Fun 2:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!