Special Forces

Special Forces Work

De Prinsenstichting introduceert middels hun Kerstkaart “Special Forces Work”. Een mooi en aanvullend initiatief om de Special Forces meer te betrekken en werkervaring te laten opdoen in de regio Waterland.

Special Forces Work


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Special Forces werkt samen met projectteam N244

Het projectteam N244 is een bijzondere samenwerking aangegaan met de Special Forces uit Purmerend. Deze samenwerking gaat over betrokkenheid, werkervaring opdoen en verbinding in de regio Waterland.

Special Forces werkt samen met projectteam N244
 

De Special Forces zijn al actief op de bedrijventerreinen Baanstee Oost en West en De Koog. Ze rijden met een bakfiets bestellingen rond voor verschillende bedrijven. Voor de provincie rijden de Special Forces door Purmerend en omstreken en delen informatie uit over de vernieuwing van de N244. Ze ondersteunen het projectteam N244 om iedereen te informeren over de werkzaamheden, planning en eventuele afsluitingen en omleidingen. De Special Forces hebben vooraf een training gekregen en werken onder begeleiding. Het is voor hen een grote stap om dit te doen. In de toekomst willen zij voor meer bedrijven en organisaties aan de slag.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Ook het magazine DYNE, een uitgave van de provincie Noord-Holland, zijn de verrichtingen van de Special Forces niet onopgemerkt gebleven.

Klik op de link voor meer informatie

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Special Forces Paerel

Puur, eerlijk en smaakvol. Zo laat het nieuwe brood dat vanaf 1 november 2014 in de drie winkels van Echte Bakkers Harry de Groot wordt verkocht zich het beste omschrijven. De Beemster Paerel is een heerlijk, ambachtelijk volkoren brood én het resultaat van een unieke lokale samenwerking tussen bakkersfamilie De Groot, korenmolen De Nachtegaal, Rijser Transport, het Special Forces Team en akkerbouwer Jan van Kempen.

Purmerend en omgeving kan zaterdag om 10.00 uur in de bakkerij aan Padjedijk op feestelijke wijze kennismaken met dit bijzondere en vooral smakelijke product.

Harry, Marcel en Paula de Groot van Echte Bakkers Harry de Groot hebben het initiatief genomen tot het ontwikkelen van een puur, lokaal brood. 'Toen wij hoorden dat korenmolen De Nachtegaal gerestaureerd was, kwamen wij op het idee om met in de Beemster geteelde tarwe, gemalen op Noord-Hollandse wind door de gerestaureerde korenmolen een smaakvol Beemster volkorenbrood te produceren', zo vertelt Harry de Groot.

Molen
De enthousiaste bakker nam contact op met de Stichting tot behoud van De Nachtegaal. Het bestuur moest even nadenken over de vraag die De Groot voorlegde. Het idee was leuk, maar in principe was het niet meer de bedoeling om De Nachtegaal weer te laten malen. 'In 1987 heeft de molen voor het laatst gemalen. Na de restauratie zette het bestuur in op een bezoekersfunctie van de molen. Toen Harry ons benaderde, zijn wij eerst met de molenaars gaan praten. Zij wilden op vrijwillige basis graag weer gaan malen. Tegen zoveel enthousiasme konden wij niet op dus zijn wij akkoord gegaan', aldus Fred van Zon en Els Steen namens De Nachtegaal.

Er was nu een molen om tarwe te gaan malen, een bakkerij om de broden te ontwikkelen en te bakken. Maar nu nog een akkerbouwer. Om het regionale karakter van het product te benadrukken kwam men al snel uit bij Jan van Kempen, een akkerbouwer met veel liefde voor zijn gewassen en de Beemster natuur. Van Kempen tracht op een zo milieuvriendelijke wijze zijn gewassen te verbouwen. Zo maakt hij gebruikt van FAB-randen, een rand van diverse bloemsoorten met verschillende bloeiperioden om de gewassen heen. Deze bloemen treken insecten aan die de natuurlijke vijand zijn van bladluis zodat er geen insecticiden aan te pas hoeven te komen.

Bakfiets
Om te komen tot een constante aanvoer van tarwe van het land van Jan van Kempen naar De Nachtegaal en vervoer en opslag van meel naar de bakkerij van Harry de Groot, werd er contact gelegd met Ron Rijser van Rijser Transport. Rijser zet zich al jarenlang in voor mensen met een beperking en is één van de initiatiefnemers van Special Forces, een samenwerkingsverband van de M.L. Kingschool, Prinsenstichting, Rijser Transport, Spurd en de voetbalverenigingen in Purmerend. 'Meel en graan worden door middel van het bakfietstransport aangeleverd. De elektrische bakfietsen worden bestuurd door jongens van het Special Forces Team. Zij hebben verkeerslessen gehad en hun rijvaardigheid aangetoond middels een afgenomen test bij het opleidingscentrum van Prinsenstichting en door chauffeurs van Rijser Transport. De jongens krijgen een tenue aan zodat ze herkenbaar zijn voor iedereen', zo vertelt Rijser.

Zaterdag 1 november om 10.00 uur wordt De Beemster Paerel voor de winkel van Echte Bakkers Harry de Groot aan Padjedijk op feestelijke wijze gepresenteerd. Burgemeesters Bijl (Purmerend) en Brinkman (Beemster) krijgen het eerste exemplaar overhandigd. 'Het wordt een feestelijke dag. Het winkelend publiek kan het brood proeven, één van de bakfietsen is te bewonderen, muziekgroep Peu de Feu en de Dulle Griet treden op en er wordt uitleg gegeven over dit bijzondere initiatief waar wij met z'n allen trots op zijn', zo besluit Harry de Groot.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Special Forces Team schittert op de Special Olympics

Op 12 juni werd aan ons Special Forces Team en hun vaste begeleiders Marjo Verheij en Ron Rijser, de vlag van de Gemeente Purmerend overgedragen door wethouder Roald Helm. Het team nam namelijk deel aan de Special Olympics 2014 welke dit jaar op 13, 14 en 15 juni in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen werden gehouden en dat gebeurde dus echt onder de vlag van de Gemeente en die van Special Forces!

Op 13 juni vertrok van de parkeerplaats van De Wherevogels een grote oranje bus (de spelersbus van de Handbalvereniging Volendam!) met onder andere jongens van onze E-8 en E-9 teams met hun ouders en supporters, een delegatie van Spurd en een aantal begeleiders om het defilé dat die avond gehouden zou worden voor het hijsen van de Special Olympics vlag en het ontsteken van het Olympisch vuur bij te wonen.

Special Forces deelnemer Special Olympics

De bedoeling was dat onze E-pupillen met de jongens van Special Forces samen het stadion zou betreden, maar op de dag zelf werd ons door de organisatie meegedeeld dat dit op het laatste moment niet door mocht gaan... Dat was best een teleurstelling voor de jongens, maar dat werd later die avond meer dan goed gemaakt! Bij het defilé van meer dan 2.500 sporters "met een beperking" waren onze Wherevogels supporters, zowel in Jeugdplan kleding als in oranje en "juichpak" , nadrukkelijk aanwezig en de TV-camera's werden dan ook regelmatig gericht op het vak waar "groen-wit-zwart en oranje" om deze supporters in beeld te brengen. Daty konden we overigens goed volgen omdat
op het veld een groot podium stond met daaronder aan 4 kanten grote TV-schermen.

Na de intocht van de sporters die allemaal rondom het podium op het veld mochten gaan zitten kwam een muziekcorps het veld op, kwamen soldaten van de Landmacht van het dak van het stadion abseilend met de diverse vlaggen naar beneden, met als laatste een soldaat die aan een lange kabelbaan naar beneden kwam gevlogen en de Special Olympics Vlag bij zich had. Toen alle vlaggen gehesen waren kwam een aan politiemotoren en -auto's het stadion binnen die de drager van het Olympisch Vuur begeleidden.

Nadat eindelijk het Olympisch vuur was aangestoken volgde een half uurtje ontspanning met een aantal artiesten op de podium (Ellen ten Damme, Syb van der Ploeg, Lange
Frans en Danny de Munck) maar nog veel leuker: een spontaan feest van de sporters op het veld als echte publiekstrekker. Onze E-pupillen lieten meteen weten, daar wel bij te willen zijn en omdat de bewaking een oogje dicht kneep, kregen de pupillen "een kontje" en stonden ze even later samen met het Special Forces ook op het veld te dollen. Op de fotoreportage is te zien dat die teams elkaar gauw hadden gevonden: volwassenen zouden dat "een voorbeeld van integratie" noemen, maar wij vonden het gewoon fantastisch en "ècht Wherevogels"!

Op bijgaande link vinden jullie een fotoreportage met wat hoogtepunten van die avond.

Daarna volgde nog een heerlijk toetje, namelijk na een waardeloze 1e helft een FANTASTISCHE 2e helft van de voetbalwedstrijd Spanje - Nederland, waarna we met de bus, al moppentappend door de E-jongens voor we het wisten weer op de parkeerplaats op de Westerweg stonden.

Complimenten aan al onze leden en supporters die een verpletterende indruk hebben achtergelaten in Heerenveen en zeker bij de spelers van Special Forces! Later meer over hun wedstrijden tijdens de Special Olympics! Het was een fantastische dag...

Namens het bestuur.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Wethouder Roald Helm onthult nieuw logo Special Forces

Zaterdag 19 april werd het speciaal voor Special Forces ontworpen logo voor op de sportkleding en de bus van Rijser Transport onthuld. Op een bijeenkomst van alle Special Forces teams en diverse genodigden op het terrein van FC Purmerend onthulde wethouder Helm het logo en kwam de Special Forces bus van Ron Rijser met de nieuwe logo's het veld oprijden.

Special Forces onthullen nieuw logo


Special Forces presenteert speciaal ontworpen logo

Voor de deelnemers was het een verrassing. Zaterdag 19 april zagen zij voor het eerst het speciaal voor Special Forces ontworpen logo voor op hun sportkleding en de bus van Rijser Transport. Wethouder Roald Helm van de Stadspartij was namens het gemeentebestuur bij de feestelijke presentatie aanwezig. Het uniforme logo voor alle deelnemers binnen het Special Forces Platform is een belangrijke stap in de uitwerking van het project om meer sporters met een beperking via aangepast sportaanbod voor diverse doelgroepen bij regionale sportverenigingen aan het sporten te krijgen. Uniek is verder, dat naast het logo een zogenaamde QR code op de bus, de shirts en presentatiepakken wordt vermeld. Door het scannen van deze QR code met bijvoorbeeld je mobiele telefoon kom je automatisch bij de teampagina op de website van de betreffende sportvereniging.

Door dit logo zijn de activiteiten en deelnemers direct herkenbaar. Special Forces heeft al een plek bij vpv Purmersteijn en FC Purmerend; in mei start het inmiddels bij ons bekende Special Forces Team officieel bij Wherevogels. Inclusief hun vaste begeleiders Marjo Verheij en Ron Rijser komen ze dan formeel over van de V.V. Oosthuizen. Inmiddels is door de Stuurgroep Special Forces bij Spurd al met zeven belangstellende sportverenigingen in Purmerend gesproken over aansluiting bij Special Forces.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Special Forces Team ontvangt Lokaal Compliment 2013 van de gemeente

De uitreiking van het Lokaal Compliment op zaterdag 7 december is een onverwachte en fantastische verrassing geworden. De nominatie van Special Forces naast een 10-tal andere, heel mooie vrijwilligersinitiatieven werd eigenlijk al als een beloning ontvangen door vooral Marjo en Ron, die het team al bijna 8 jaar onder hun hoede hebben. Het was in 1 woord fantastisch dat na twee stemronden wethouder Sport Geoffrey Nijenhuis het Lokaal Compliment 2013 mocht uitreiken aan Special Forces.

Na een openingsspeech van een 3-tal "sponsoren" van dit initiatief "Lokaal Compliment", de wethouder van o.a. Sport Geoffrey Nijenhuis, de Rabobank Purmerend en Woningcorporatie Intermaris, kregen de 11 genomineerden onverwacht maar héél nuttig de kans om voor de microfoon aan alle aanwezigen een korte schets van hun vrijwilligersinitiatief te geven. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt en daarna kreeg de stemming voor alle aanwezigen (circa 100 vrijwilligers en afgevaardigden van o.a. Spurd en de Gemeente) opeens veel meer inhoud. "Je wilt met je hoofd stemmen" zoals een lid van een andere genomineerde zei, "maar die verhalen maken gevoelens en emoties bij je los waardoor je toch meer met je hart gaat stemmen".

Na de eerste stemronde bleven 3 kandidaten over, die in elk geval al zeker waren van een prijs:

  1. Stichting "Wij allemaal"
  2. Projectgroep Autisme week
  3. Special Forces.

Daarna werd opnieuw gestemd op alleen de eerste drie genomineerden en bleek de einduitslag net even anders: Special Forces sprong over de beide andere kandidaten heen naar de eerste plaats! De einduitslag was dus:

  1. Lokaal Compliment 2013 namens de Gemeente Purmerend: SPECIAL FORCES;
  2. met de aanmoedigingsprijs van de Rabobank: "Wij allemaal";
  3. met de aanmoedigingsprijs van Intermaris: ""Autisme week".

Special Forces blije winnaar Lokaal Compliment 2013

De prijswinnaars met de 1e prijs voor een heel blije Marjo en Ron. “Loon naar werken”, zoals Ron zei.

Na de prijsuitreiking bleef een grote groep nog even napraten en ook nog over elkaars initiatieven bijpraten. Er zij in ieder geval contacten gelegd om meer leden te werven voor de Special Forces bij de Purmerendse verenigingen. Wat dat betreft was dit ook een nuttige bijeenkomst voor de toekomst. Aan het eind van de middag kwam een aantal leden van Special Forces (gewaarschuwd via Whatsapp) even kijken of het wel echt waar was. Natuurlijk gingen ook die op de foto met een paar mooie dames van de organisatie en de leden van de band. 

"We zijn nu aan het eind van pagina 1 van een dik boekwerk" zoals Ron het uitdrukte. "Weer een stuk erkenning, en dat moet ons helpen om het Special Forces Platform met alle verenigingen en Spurd tot bloei te krijgen in Purmerend en omstreken."

Daar zullen we het voorlopig bij laten. In de komende weken zullen we als bestuur overleggen hoe we de "landing van het Special Forces Team in de Wherevogels familie" verder gestalte gaan geven. Gedacht wordt aan een aantal avonden waarbij we leden en geïnteresseerden kennis laten maken met het team en hun enthousiaste begeleiders, met de mooie toekomstplannen en de mogelijkheden voor nieuwe leden van het team. Toekomstige leden die misschien nu thuis zitten te wachten op een mogelijkheid om te sporten. Sport voor mensen met een beperking, zoals het zo fraai heet, kan die beperkingen voor een deel opheffen en een toekomstperspectief bieden. Positieve voorbeelden daarvan zijn heel dichtbij te vinden, namelijk in het huidige, ("ons") Special Forces Team!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Fotoverslag Special Forces
Zaterdag 9 november jl. speelden het G-team van de V.V. Oosthuizen, dat vanaf eind van dit seizoen als Special Forces Team bij onze vereniging komt voetballen, haar eerste thuiswedstrijd op onze velden tegen de G1 van Waterloo uit IJmuiden/Driehuis. Van deze wedstrijd is een fotoverslag gemaakt. Klikt u hier om het verslag te bekijken.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

SPECIAL FORCES TEAM SPEELT 1E 'THUISWEDSTRIJD' BIJ WHEREVOGELS

Dit weekend (9 november 2013) speelt het G-team van de V.V. Oosthuizen, dat vanaf eind van dit seizoen als "Special Forces Team" bij onze vereniging komt voetballen, haar eerste "thuiswedstrijd" op onze velden tegen de G1 van "Waterloo" uit IJmuiden/Driehuis. We nodigen iedereen van harte uit om ons toekomstige team aan te moedigen en wel op: Zaterdagmiddag 9 november. Aanvang van de wedstrijd 14:00 uur. Er wordt gespeeld op een half veld en de wedstrijd duurt 2 maal 30 minuten.

We zullen het team in het lopende seizoen nog een paar keer "thuis bij Wherevogels" zien spelen om de jongens vast vertrouwd te maken met onze club. Ook worden op termijn mogelijk trainingen of oefenwedstrijden georganiseerd met bijvoorbeeld de Purmerendse partners in het G-Platform.

Binnenkort worden onze leden, ouders of andere geïnteresseerden uitgenodigd voor een informatieavond in onze kantine waar meer zal worden verteld en een korte film zal worden getoond over het Special Forces Team en het ontstaan van het G-Platform in Purmerend.

Ook kan dan kennis gemaakt worden met de vaste begeleiders die het team al bijna 8 jaar onder hun hoede hebben en zien 'groeien', namelijk Marjo Verheij van de Prinsenstichting en Ron Rijser van Rijser Transport.

De mogelijkheden voor het Special Forces Team binnen het G-Platform worden dan toegelicht, ook voor mogelijk toekomstige leden van het team. Het bestuur wil graag inventariseren of er in onze vereniging of naaste omgeving mensen "met een beperking" zijn die graag zouden willen sporten. Een eerste stap zou dan het bijwonen van een training of wedstrijd van het team kunnen zijn.

Ook wil het bestuur peilen welke leden op welke manier dit speciale team willen ondersteunen. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door hun inbreng bij trainingen of wedstrijden, het assisteren als chauffeur bij trainingen en (uit-)wedstrijden etcetera. Binnenkort volgt een aankondiging over deze informatieavond. Nadere informatie kan vast worden opgevraagd door een mail te sturen aan voorzitter@wherevogels.nl.

Tot zaterdagmiddag 14:00uur!

Namens het bestuur:
Wim Buts - voorzitter

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

'Special Forces' komen er aan!

G-PLATFORM GEÏNTRODUCEERD BIJ WHEREVOGELS

Al meer dan 7 jaar is de V.V. Oosthuizen gastheer van een aantal "sporters met een beperking", op dit moment nog (vrijwel) uitsluitend jongens , die daar met ongelooflijk veel plezier en onder enthousiaste begeleiding van Marjo Verheij van de Prinsenstichting en Ron Rijser van Rijser Transport gelegenheid kregen om te gaan sporten. Hoe belangrijk het G-Voetbalteam is voor deze groep is ons uit de vele verhalen daarover, en inmiddels vooral ook uit eigen ervaring wel gebleken.

Vanaf begin dit jaar is Wherevogels nauw betrokken bij gesprekken tussen Spurd, Marjo Verheij en Ron Rijser en de collega-voetbalverenigingen in Purmerend over de introductie van een "G-Platform" (zie verder) in Purmerend. Op donderdagavond 26 september vond in onze kantine de kick-off plaats van het "Special Forces" Team zoals ze vanaf die dag zijn gaan heten, met alle leden van het huidige team van de V.V. Oosthuizen, en leden van de G-teams van FC Purmerend en V.P.V. Purmersteijn in hun nieuwe, gezamenlijke outfit.

Het "Special Forces"Team op de avond van de kick-off
Omdat de begeleiders en de jongens van het G-team wel eens van die "G" afwilden is uiteindelijk gekozen voor de "Special Forces" als benaming van het voetbalteam. En Special zijn ze!

G-Voetbal is voor Wherevogels nieuw en omdat F.C. Purmerend al een begin heeft gemaakt met G-Voetbal en Purmersteijn dit al 5 jaar aanbiedt, is besloten het huidige team van de V.V. Oosthuizen op niet al te lange termijn een plaats binnen onze vereniging te geven, temeer omdat een groot aantal deelnemers van het team uit Purmerend afkomstig is. De bedoeling is dat in het lopende seizoen regelmatig bij ons getraind en geoefend wordt en dat ook onderling bij de collega's op bezoek wordt gegaan. Vanaf het seizoen 2014 – 2015 zal het Special Forces Team haar vaste stek krijgen binnen onze vereniging.

Door samenwerking met de teams van de andere verenigingen zal gestreefd worden het G- voetbal (zoals het nu nog genoemd wordt) meer bekendheid en mogelijkheden te geven, op termijn gezamenlijk te trainen en spelen en zo ook een uithangbord te vormen voor deze fantastische manier van sportbeleving. Door de uitbreiding met deze "Special Forces" in Purmerend wordt meer plaats geboden aan mensen die daar op dit moment in onze gemeente nog geen gelegenheid voor gevonden hebben, of de drempel te hoog vinden.
De naam voor dit gezamenlijke project "G-Platform" is destijds gekozen omdat de ambitie is om op termijn niet alleen voetbal, maar ook andere sporten te gaan aanbieden voor mensen die door een lichamelijke of geestelijke beperking vaak niet bij de reguliere sportverenigingen aan bod komen. Er wordt naast voetbal ook gedacht aan bijvoorbeeld zwemmen, fietsen en vormen van atletiek. Uiteraard zal deze ontwikkeling in nauwe samenwerking met plaatselijke of regionale sportverenigingen en Spurd tot stand moeten komen.

Op maandagavond 23 september is er op een van onze velden een eerste, gezamenlijke training geweest en daarbij viel het onze toeschouwers op dat er hier en daar niet alleen heel goed werd gevoetbald maar ook dat de sfeer onderling tussen spelers en begeleiders fantastisch is. Na de kick-off op donderdag 26 september, waarbij tal van genodigden van o.a. de gemeente Zeevang-Oosthuizen, plaatselijke en regionale pers aanwezig waren, trainden en voetbalden de verschillende teams op het kunstgras nog een uurtje onder toeziend oog van steeds meer toeschouwers. Wij vinden het als Bestuur een eer het ervaren team van Oosthuizen en de andere "Special Forces" als gastheer te mogen ontvangen.

Nadere informatie
Op deze plaats zult u zeer regelmatig op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen rondom het Special Forces (voetbal) Team en het "Special Forces Platform"(zoals dat ongetwijfeld zal gaan heten). Hier vindt u nog het officiële persbericht met nadere informatie dat door Spurd namens de diverse partijen is uitgegeven. Wilt u nadere informatie, heeft u bijvoorbeeld iemand in uw gezin of in uw naaste omgeving die in aanmerking zou willen komen voor deelname aan een Special Forces Team, of zou u een rol willen spelen bij de organisatie van het Special Forces Team, richt u zich dan per mail tot voorzitter@wherevogels.nl.

Namens het Bestuur
Wim Buts – (oud) voorzitter

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!