Vacature bank v.v. De Wherevogels

Scheidsrechter

07-11-2023

Extra scheidsrechters gezocht!

Je komt ’s morgens op het veld aan, klaar voor een leuke wedstrijd, maar er blijkt één man te weinig te zijn:  De scheidsrechter.

Heel vervelend voor zo vlak de wedstrijd! Wie moet er dan fluiten?
Eén van de ouders of bij seniorenteams één van de spelers…? Liever niet, is vaak het antwoord, maar zonder scheidsrechters is er geen wedstrijd mogelijk.

Hoofdbreken.png
Hoewel er binnen de vereniging nooit genoeg vrijwilligers zijn, heeft het tekort aan scheidsrechters op dit moment zorgelijke vormen aangenomen. Onze club wordt groter, maar ons scheidsrechtercorps groeit niet evenredig mee.  Zowel bij de jeugd als bij de senioren is de nood hoog.  Zo hoog dat we bijna elke week met onze handen in het haar zitten om dit elke week rond te krijgen.

Lijkt het jouw leuk om scheidsrechter te worden en zo een steentje bij te dragen zodat onze jeugd gewoon lekker kan voetballen?

Help je club uit de brand.
Naast alle lof van heel de vereniging stelt v.v. De Wherevogels je in staat om een scheidsrechtercursus kosteloos te behalen. Voor seniorenscheidsrechters niet noodzakelijk, maar wel prettig om te weten. 

Daarnaast zal je bij aanmelding door v.v. De Wherevogels worden aangekleed. Gewapend met een scheidsrechtertenue, fluit en wedstrijdnotitieblok zal jij probleemloos in staat zijn om wedstrijden te fluiten. 

Word jij onze nieuwe scheidsrechter? Laat het ons weten?

Scheidsrechtercoördinators
Roel Folgers                      : 06-29067989
Youri Visser                       : 06-17998009Scheidsrechter_bedankt_cartoon.png

 

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!