Herkennen van voetbalpatronen

De Wherevogels JO11-3

12 - 0

ZOB JO11-2

Competitie

3e klasse 05

Datum

29 september 2018 10:15

Scheidsrechter

Niels Feitz

Accommodatie

Onbekend

Na de wedtrijd van vorige week tegen fc Purmerend hebben we in de trainingen de aandachtspunten meegenomen die toen wat stroef liepen.
Een ieder kreeg voor de wedstrijd van vandaag een opdracht qua positie en overspelen in aanval en verdediging. Het weer zat vanochtend mee. Fris maar met een zonnetje die er voor zorgde dat het toch lekker warm aanvoelde.
De jongens stonden op scherp en wisten allen hun posities. Vanaf het begin van de wedstrijd domineerden we het spel.  Er werd mooi positiespel gevoetbald en iedereen kwam steeds meer in zijn rol. Dit resulteerde in eerste instantie niet meteen in doelpunten. Veel ballen die bij het doel van de tegenstander kwamen troffen geen doel. Door de druk op het spel te houden kwamen er steeds meer gaten die vrij vielen waardoor toch de doelpunten gingen vallen. De jongens konden elkaar al beter in het veld vinden. 
Na de eerste helft ging de trein door. Ze vonden elkaar nog sneller,  tempo ging omhoog en de doelpunten volgden. Veel jongens zijn vandaag aan bod gekomen om een doelpunt te maken. Dit was tevens een wedstrijd die vele assists lieten zien. Niet zelfzuchtig. De jongens speelden als een team.  Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken en de jongens groeiden in het spel. Goed voor het zelfvertrouwen.
Op naar volgende week.....
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!