Jeugdplan v.v. De Wherevogels

Wherevogels jeugdplan kleding

 

Veelal worden alleen selectieteams voorzien van gesponsorde trainingspakken, terwijl kinderen spelend in lager team ook de wens hebben om in dezelfde trainingspakken te lopen. Om die reden is het v.v. De Wherevogels de Jeugdplan kleding geïntroduceerd. Inmiddels staat onze vereniging bekend om de unieke en representatieve uitstraling van al onze jeugdteams.

 

Alle Wherevogels jeugdteams (jongens & meisjes) worden voorzien van Wherevogels trainingspakken en Wherevogels shirts. Dat zijn inmiddels meer dan 30 teams (meer dan 400 jeugdleden!). Het trainingspak en shirt draagt als reclame “Jeugdplan”.

 

De Wherevogels Jeugdplan kleding wordt in bruikleen afgegeven aan de jeugdleden en de vereniging vraagt een geringe financiële tegenprestatie, namelijk de huur van € 20,00 per set Jeugdplan kleding per seizoen. De kosten van het Wherevogels shirt en trainingspak liggen echter aanzienlijk veel hoger. Extra sponsoren, die een bedrag in deze Jeugdplanpot willen doneren, zijn dus van harte welkom!

 

Bent u die mogelijk geïnteresseerde sponsor, laat een bericht achter op [email protected] en wij nemen contact met u op!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!