10 Geboden v.v. De Wherevogels

De 10 Wherevogels Kantine Geboden

  1. Alcoholhoudende drank wordt alleen geschonken aan personen die 'onmiskenbaar' 18 of ouder zijn. M.a.w. de barvrijwilliger moet zich overtuigen dat iemand 18 jaar of ouder is en mag niet afgaan op de ouder, teambegeleider, medespeler en dergelijke.
  2. Bij twijfel over de 18-jarige leeftijd wordt een geldig legitimatiebewijs opgevraagd.
  3. Als een opgevraagd geldig legitimatiebewijs niet kan worden getoond, mag geen alcoholhoudende drank worden verstrekt.
  4. Bij wederverkoop (of afgifte) door volwassenen van alcoholhoudende drank aan personen onder de 18 jaar wordt de alcoholhoudende drank geconfisqueerd en de toegang ontzegt.
  5. Alcoholhoudende drank mag alleen worden genuttigd in de kantine en op het grote buitenbordes. Op alle andere locaties zoals op en rond de velden, het buitenbordes bij de ingang van de kantine en kleedkamers is het nuttigen van alcoholhoudende drank verboden.
  6. Alcoholhoudende drank wordt alleen verstrekt door barvrijwilligers, die in het bezit zijn van het IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken).
  7. Personen onder de 18 jaar hebben géén toegang achter de bar.
  8. De vaste kantineploeg tijdens wedstrijddagen c.q. -avonden mag de toegang achter de bar aan personen boven de 18 jaar ontzeggen.
  9. Barvrijwilligers mogen (verdere) verstrekking van alcoholhoudende drank weigeren aan personen in geval van overmatig alcoholgebruik.
  10. Barvrijwilligers hebben het beste met iedereen voor. Neem een eventueel advies van hen om zelf niet meer te rijden ter harte!

 

Als we met zijn allen deze leefregels naleven voorkomen we schadelijk alcoholgebruik in deze sportkantine. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!