Online inschrijven v.v. De Wherevogels

Inschrijfformulier v.v. De Wherevogels

Persoonsgegevens
Geboortedatum (klik in het veld en selecteer een datum)
Voor nieuwe leden vanaf 14 jaar s.v.p. een kopie legitimatiebewijs meeleveren voor aanvraag KNVB-spelerspas.

Zonder meegeleverd kopie legitimatiebewijs wordt uw inschrijving voor leden vanaf 14 jaar niet in behandeling genomen.
Upload hier een kopie van uw ID-bewijs, paspoort, rijbewijs of ander officieel legitimatiebewijs
Kies bestandWijzigVerwijder

Ben je al eerder lid geweest van een voetbalvereniging of in het geval van een overschrijving dien je altijd je KNVB-nummer in te vullen. Deze kun je opvragen bij de ledenadministratie van je oude vereniging.


Vul hier het nummer in. Indien nog geen lid vul dan 0000000  in.

Adresgegevens
Contactgegevens

Voor het innen van de contributie maakt v.v. De Wherevogels met ingang van seizoen 2023-2024 gebruik van De Penningmaster. U ontvangt voor aanvang van ieder nieuw seizoen of na uw aanmelding als nieuw lid vanuit De Penningmaster een mail. Via deze mail kunt u aangeven op welke wijze en in hoeveel termijnen (1 of 3) u de contributie wenst te betalen.


Voor meer informatie over de werkwijze van De Penningmaster; klik hier


U hoeft dus niet langer de contributie rechtstreeks op de bankrekening NL14INGB0000265936 van v.v. De Wherevogels over te maken.


Wel verzoeken wij u om het inschrijfgeld direct na uw aanmelding over te maken op het hierboven vermelde  bankrekening onder vermelding van naam en voorletters van het lid. 

Contributie & inschrijfgeldDe administratiekosten (inschrijfgeld) zijn voor alle leeftijdscategorieën gelijk
Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op INTERNET, APPS EN SOCIAL MEDIA plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken
Uw toestemming geldt alleen voor de hieronder aangevinkte en beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging u opnieuw om toestemming.

U mag uw toestemming op elk moment intrekken.
Met dit formulier geef ik v.v. De Wherevogels toestemming om gegevens over mij te verwerken.

Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen:
Opmerking/aanvullende informatie
Door verzending van dit online formulier verklaart u dat alle door u verstrekte gegevens op dit formulier waarheidsgetrouw zijn en verklaart u akkoord te zijn met het feit dat deze gegevens worden opgenomen in het ledenbestand van v.v. De Wherevogels en het ledenbestand van de KNVB.

Op onze website is de privacy verklaring van v.v. De Wherevogels te lezen.
U kunt die vinden onder hoofdrubriek “Lidmaatschap”.
Wij adviseren u die te lezen.

Tevens is de plicht die verbonden is aan het Wherevogels lidmaatschap m.b.t. de vrijwilligersbijdrage door u gelezen en akkoord verklaard. Meer informatie over de vrijwilligersbijdrage kunt u lezen op onze website onder rubriek “Diensten > Vrijwilligersdiensten”.
€ 0,00


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!