De Penningmaster

Penningmaster_embleem.jpg

 

Beste leden van v.v. De Wherevogels,

De PenningMaster is, zoals eerder bekend gemaakt, met het bestuur van v.v. De Wherevogels een overeenkomst aangegaan voor het innen van de clubcontributie van de leden van v.v. De Wherevogels voor de komende 3 jaar.

Namens De PenningMaster en het bestuur van v.v. De Wherevogels, geven wij u hieronder uitleg hoe De PenningMaster de komende jaren de contributie bij de leden v.v. De Wherevogels zal gaan innen.

 

In de overeenkomst is vastgelegd dat De PenningMaster u als lid van v.v. De Wherevogels, aan het begin van elk seizoen, de mogelijkheid biedt om uw contributie in 1 of 3 termijnen te voldoen.

  • Bij betaling in 1 termijn zijn er voor u als lid geen bijkomende kosten.

  • Bij betaling in 3 termijnen wordt er 3 x 3,67 administratiekosten in rekening gebracht bij u als lid.

(Bij betaling in termijnen betaalt u als lid dus altijd 11,00 administratiekosten extra per seizoen!)

 

De betaaldata zijn voor seizoen 2023 -2024 in overleg met de club vastgesteld op: 25/7, 25/8, 25/9 -2023. (Na deze data is er een betalingstermijn van 14 dagen).

 

Wat is de volgorde van onze e-mailingen:

Aan het begin van elk seizoen ontvangt u van ons een e-mail met daarin de keuzemogelijkheid van de betaalmogelijkheden voor het nieuwe seizoen die wij voor dat seizoen met de club zijn overeengekomen. (1 of 3 termijnen).

Nadat uw keuze door u kenbaar is gemaakt, ontvangt u van ons een e-mail met een iDEAL- betaallink voor de termijn die u heeft gekozen, waarmee u de contributie kunt voldoen. Dit om de betaling voor u te vergemakkelijken. U hoeft dus niet langer de contributie rechtstreeks op de bankrekening van v.v. De Wherevogels over te maken.

Mocht u voor de keuze “betaling ineens” hebben gekozen, dan ontvangt u na uw betaling geen

verdere e-mails meer van De PenningMaster.

Mocht u hebben gekozen voor betaling in 3 termijnen, dan ontvangt u bij elke volgende termijn een nieuwe herinnering e-mail met een nieuwe iDEAL betaallink. De termijnen zullen altijd opeenvolgend zijn! Dus bij betaling in:

1 x ontvangt u deze op 25/7 - 2023

3 x ontvangt u deze op 25/7 + 25/8 + 25/9 - 2023

Mocht u vragen hebben over de betaalde contributie of over De PenningMaster dan kunt u voor deze vragen terecht op onze website: www.depenningmaster.nl/contact-leden

Gezien de wijze van facturering (per e-mail) is het uiteraard van belang dat uw juiste e-mailadres bij uw club bekend is.

 

Bestuur v.v. De Wherevogels De PenningMaster

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!