Sponsoring v.v. De Wherevogels

Onze vereniging kan de recreatieve en sportieve uitdagingen tegenwoordig niet aangaan zonder financiële steun van (regionale) ondernemers. Reclame en sponsoring is niet meer weg te denken binnen de sport. Mede door de inzet van de reclamesponsorcommissie, vrijwilligers en clubleden ondersteunen vele sponsors v.v. De Wherevogels. Daarnaast hebben opnieuw een aantal nieuwe bedrijven uit de regio hun interesse getoond.

Bent u daar nog niet bij? Onze club biedt u diverse mogelijkheden om uw bedrijf naar buiten toe uit te kunnen dragen.

REPRESENTATIEF RECLAMEBORD RONDOM ONS HOOFDVELD
Het hoofdveld van V.V. De Wherevogels wordt elke dag van de week bespeeld. Officiële wedstrijden in het weekend en doordeweeks wordt er alle dagen op getraind.

Een extra attentiewaarde is het jaarlijks terugkerende schoolvoetbal toernooi waar alle Purmerendse basisscholen aan deelnemen. Dit schoolvoetbal toernooi is inmiddels uitgegroeid tot één van, zo niet het grootste Purmerendse sportevenement. Ruim 100 schoolteams (jongens & meisjes) nemen jaarlijks aan dit sportevenement deel en tezamen met de grote schare supporters (opa’s, oma’s, ouders en iedereen die deze kinderen een warm hart toedragen), is het 10 dagen in april een enorme en gezellige drukte van belang.

Ook tijdens ons eigen Evert Wilcke jeugd toernooi, waaraan alle Wherevogels jeugdteams aan deelnemen wordt het hoofdveld intensief gebruikt. Hierdoor bereikt uw boodschap een zeer breed publiek en heeft u regionale attentiewaarde.

Voor de afmetingen van de reclameborden gelden de standaard maten zijnde 300x80 en 600x80 cm. Indien gewenst kan hiervan afgeweken worden (900x80 – 1200x80 – etc.).

Uiteraard verzorgt de reclamesponsorcommissie  de gehele afhandeling, u hoeft slechts de lay out van uw boodschap en uw logo aan te leveren.

Dit voor u samengestelde pakket behelst, naast vermelding van uw bedrijfslogo in ons clubgebouw “ Het Wherehuis” en uw bedrijfslogo inclusief doorverwijzing op de website,

MEDESPONSORING VAN ONZE JEUGDPLAN KLEDING
Veelal worden alleen selectieteams voorzien van gesponsorde trainingspakken, terwijl kinderen spelend in lager team ook de wens hebben om in dezelfde trainingspakken te lopen. Om die reden is het v.v. De Wherevogels de Jeugdplan kleding geïntroduceerd.

Alle Wherevogels jeugdteams t/m 15 jaar (jongens & meisjes) worden voorzien van Wherevogels trainingspakken en Wherevogels shirts. Het trainingspak en shirt draagt als reclame “Jeugdplan”.

De vereniging heeft de ambitie om de Jeugdplan kleding ook voor de overige (oudere) jeugdteams beschikbaar te stellen. Extra sponsoren, die een bedrag in deze sponsorpot willen doneren, zijn dus van harte welkom!

Shirtsponsoring van een specifiek team blijft natuurlijk altijd mogelijk.

PREMIUMSPONSOR / HOOFDSPONSOR:
Als premium- of hoofdsponsor heeft u naast een prominente aanwezigheid op de website, uw bedrijfsnaam met logo prominent aanwezig in Het Wherehuis, verschillende representatieve reclameborden langs het hoofdveld op ‘A1-locaties’ en de volledige aankleding van het eerste en tweede elftal vele andere mogelijkheden. In een persoonlijk onderhoud willen wij graag één en ander toelichten.

Uiteraard is ieder sponsoroptie verschillend qua prijs en invulling met bovendien de mogelijkheid om zelf een sponsoroptie samen te stellen. De sponsorkosten zijn in ieder geval bijzonder schappelijk, zodat deze investering door u eenvoudig gedragen kan worden en voor onze vereniging is elke Euro er weer één.

Om uw bedrijfsnaam zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen bij de leden en andere bezoekers voorziet elk sponsoroptie automatisch in:

Vermelding op de website;
De website van V.V. De Wherevogels is dé informatiebron voor leden en belangstellenden binnen en buiten de regio. De website wordt tijdens het voetbalseizoen bijna dagelijks onderhouden en voorzien van de laatste informatie voor onze leden. Hierdoor geniet de website een goede reputatie binnen de vereniging, maar ook bij andere verenigingen in de regio. Op de speciaal voor onze sponsoren gereserveerde banner-ruimte zal ook uw bedrijfslogo gepresenteerd worden inclusief doorverwijzing naar uw eigen website.

Vermelding in de Wherevogels app:
Speciaal voor U als sponsor is er ruimte gereserveerd in de Wherevogels app voor Android (Google) en iOS (Apple). Een simpele klik op uw banner verwijst de bezoeker direct naar uw informatieve website voor verdere informatie en contact.

Vermelding in “Het Wherehuis”;
De kantine van V.V. De Wherevogels, ook wel “Het Wherehuis” genoemd, kenmerkt een gezellige sfeer waar de leden niet alleen tijdens het voetbal weekeinde maar ook doordeweeks veelvuldig samenkomen. Voor de sponsoren is een gedeelte gereserveerd om uw bedrijfsnaam opnieuw goed onder de aandacht te brengen bij alle bezoekers van Het Wherehuis. Daarnaast wordt uw bedrijfslogo getoond middels narrow casting op een van de beeldschermen in het Wherehuis.

Naast deze mogelijkheden stellen onze jaarlijkse bijeenkomsten u in de gelegenheid uw eigen netwerk op te bouwen met regionale zakenpartners. Of u bezoekt eens een wedstrijd, bijvoorbeeld van de standaard elftallen op de zaterdag of de zondag, tijdens het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi waar alle basis scholen in Purmerend aan deelnemen of tijdens ons eigen Evert Wilcke jeugd toernooi. De daaruit voortvloeiende ‘derde helft’ leidt veelal tot onverwachte zakelijke transacties.

Voor meer informatie over reclame en sponsor mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van de leden van de reclamesponsorcommissie via [email protected]

De bal ligt bij u!
Ed Vergeer
Algemene Zaken v.v. De Wherevogels
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!