Team-informatie

Hier een teamfoto van een deel van de 55+ veteranen die bij de Wherevogels op elk woensdag vanaf 10.00 tot 12.00 uur Walking Football doen. De groep bestaat uit ca 20 veteranenspelers.

Op de foto van links naar rechts: Jan Bouwman, Tom de Bake, John Ohm, Leo van Dalsen, Jur Veldhuijzen, Bert Meulenberg, Paul Emmerich, Theo Man en Adrie de Groot.

De meeste voetballers kunnen geen genoeg krijgen van het spel. Maar naarmate de jaren verstrijken stribbelt het lijf steeds meer tegen. Spelers raken geblesseerd, verliezen conditie en kunnen niet meer mee in het reguliere voetbalaanbod.

 

Men hoeft dan niet af te haken, want Walking Football biedt hierin een uitkomst. Hardlopen is bij deze voetbalvorm niet toegestaan, er is geen buitenspel en er zijn geen keepers. Niet rennen houdt in dat er altijd één voet aan de grond blijft. Ook mogen er geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. De lichamelijke belasting is bij deze spelvorm laag, maar u heeft nog wel uw lichaamsbeweging. Zo blijft leven lang voetballen mogelijk. Daarnaast doet u misschien ook wel leuke contacten op binnen deze teamsport.

WHEREVOGELS WALKING FOOTBALL VETERANEN 55+ 2023-2024 (myalbum.com) 

Training:

Dag Tijd Trainer(s) Veld Kleedkamer Opmerkingen
Woensdag 10.10 - 11.30 A2 (KGV)
  • A2 (KGV)
  • -

De Wherevogels Walking Football 1:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!