Team-informatie - Wherevogels

Team-informatie

 

De meeste voetballers kunnen geen genoeg krijgen van het spel. Maar naarmate de jaren verstrijken stribbelt het lijf steeds meer tegen. Spelers raken geblesseerd, verliezen conditie en kunnen niet meer mee in het reguliere voetbalaanbod.

 

Men hoeft dan niet af te haken, want Walking Football biedt hierin een uitkomst. Hardlopen is bij deze voetbalvorm niet toegestaan, er is geen buitenspel en er zijn geen keepers. Niet rennen houdt in dat er altijd één voet aan de grond blijft. Ook mogen er geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. De lichamelijke belasting is bij deze spelvorm laag, maar u heeft nog wel uw lichaamsbeweging. Zo blijft leven lang voetballen mogelijk. Daarnaast doet u misschien ook wel leuke contacten op binnen deze teamsport.

 

Hoe kan ik me aanmelden voor en wat zijn de kosten van het “WALKING FOOTBALL”?

Kom een keer kijken op woensdagochtend of laat via mailadres b.meulenberg@gmail.com weten dat u een keer mee wilt doen. Heeft u dat als leuk ervaren, dan kan u zich inschrijven voor het Walking Football.  

 

Foto's van de woensdag ochtend training (10.00 tot 12.00 uur) van 23-11-2022. WHEREVOGELS WALKING FOOTBALL VETERANEN 2022-2023 (myalbum.com)

 

Training:

Dag Tijd Trainer(s) Veld Kleedkamer Opmerkingen
Woensdag 10.10 - 11.30 A2 (KGV)
  • A2 (KGV)
  • -

De Wherevogels Walking Football 1:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!